Adapalex krēms – kā tas darbojas? Atsauksmes, Cena, Kur nopirkt, Aptieka

Vai tava āda ir slikta? Pretnovecošanās krēmiem nav vēlamā efekta? Izeja no situācijas būs īpaši efektīvais Adapalex grumbu krēms ! Ražotājs apgalvo, ka šis novatoriskais produkts ātri izlīdzina grumbas, mitrina, baro, atvieglo pārmērīgu krāsas maiņu un ierosina ādas atjaunošanās procesu, piešķirot tai elastību, gludumu, mirdzumu un veselīgu mirdzumu. Turklāt šis krēms aizsargā ādu no nelabvēlīgas vides ietekmes, neizraisot nevēlamas blakusparādības. Izklausās lieliski, bet vai tā ir tikai šķiršanās vai realitāte? Vai krēms Adapalex palīdz atjaunot ādas skaistumu un jauneklīgu mirdzumu?

>>>>>-50% ADAPLEX<<<<<<

Adapalex

Kāpēc parādās grumbas?

Grumbu un citu redzamu novecošanās pazīmju parādīšanos mūsu ādā pavada iekšējie procesi, kas acīm nav redzami. Gadu gaitā ādā tiek traucēta kolagēna, proteīna, kas piešķir tai elastību un tvirtumu, ražošana. Rezultātā āda zaudē gludumu, parādās krunciņas, sejas ovāls it kā “peld”. Turklāt mūsu ādai pastāvīgi ir nepieciešama mitrināšana un mēs nerunājam par nepieciešamību dzert ūdeni litros. Bez pienācīgas mitrināšanas parādās sausums, sasprindzinājums un lobīšanās, parādās krunciņas un vagas, kas arī paātrina ādas novecošanos.

Mana gaisma, spogulis, saki man…

Tagad jums ir jāpaskatās spogulī un ļoti jācenšas objektīvi atbildēt uz šādiem jautājumiem.

Jūsu āda ir zaudējusi savu bijušo svaigumu, izskatās blāva un nespodra?

Vai izteiksmes līnijas ir skaidri redzamas pat tad, ja nesmaidāt?

Vai zem acīm ir pietūkums un tumši loki?

Vai jūsu sejas kontūras ir izplūdušas un simetriskas?

Vai jums ir nevienmērīga ādas krāsa ar redzamiem vecuma plankumiem?

Ja jūsu atbilde ir “Jā” pat uz dažiem no šiem jautājumiem, problēma jau pastāv!

Adapalex

>>>>>-50% ADAPLEX<<<<<<

Kā saglabāt jaunību?

Mēģinot savaldīt netveramo jaunību un pievilcību, mūsdienu dāmas ķeras pie dažādām, nereti apšaubāmām metodēm, sākot no tautas receptēm un beidzot ar zelta pavedienu implantēšanu zem ādas. Bet, ja klausāties patiesas atsauksmes sieviešu forumos, kļūst skaidrs, ka šodien nav grūti atrast, kur var iegūt patiešām efektīvu līdzekli pret grumbām un citām ar vecumu saistītām ādas izmaiņām.

Adapalex – redzams efekts pēc 1 mēneša!

Pēc kosmetologu domām, Adapalex komplekss ar unikālu aktīvo formulu:

  • Tas palīdz izlīdzināt pat dziļas grumbas
  • Tas stimulē kolagēna ražošanu, kas ir atbildīgs par ādas elastību
  • Produkta daļiņas iekļūst pat dziļajos ādas slāņos, radot ilgstošu pretnovecošanās efektu
  • Paātrina ādas atjaunošanās procesu
  • Tas nomierina iekaisumu
  • Novērš pārmērīgu pigmentāciju
  • Tas uzlabo ādas gludumu un elastību
  • Tas aizsargā ādu no brīvo radikāļu negatīvās ietekmes
  • Tas piešķir tai veselīgu spīdumu un mirdzumu

Turklāt atšķirībā no analogiem, kas satur arī adapalēnu, šis pompekss:

  • Tam nav blakusparādību
  • Tas neietekmē uzņēmību pret UV starojumu
  • To var lietot paralēli spirta losjoniem
  • Saderīgs ar pīlingiem un pīlingiem

Komplekss sastāv no aktīvā krēma ar Adapalex formulu un ikdienas aizsargājoša mitrinoša krēma. Pirmais krēms:

  • Tas darbojas spēcīgi, iekļūstot pat dziļajos ādas slāņos
  • Aktivizē veselīgu jaunu šūnu parādīšanos
  • Tas stimulē kolagēna šķiedru sintēzi
  • Ātri noņem visa veida grumbas.
Adapalex

Dienas krēms:

  • Tas aizsargā sejas ādu pret brīvajiem radikāļiem
  • Tas palīdz uzturēt ādas mitruma līdzsvaru
  • Baro un mitrina ādu
  • Tas aizsargā ādu no negatīvās vides ietekmes

>>>>>-50% ADAPLEX<<<<<<

Lietojumprogrammas režīms

Lietošanas instrukcija iesaka aktīvo krēmu ar Adapalex formulu reizi nedēļā uzklāt no netīrumiem attīrītai sejas ādai. Atlikušās 6 nedēļas dienas ieteicams katru dienu lietot mitrinošu krēmu, arī uz attīrītas sejas ādas.

Darbības mehānisms

“Adapalex” krēma mērķis ir stimulēt kolagēna un hialuronskābes ražošanu organismā, kas noved pie ādas tvirtuma un elastības. Produkts satur 3 galvenās sastāvdaļas:

  1. Adapalēns ir sintētisks retinoīnskābes analogs, kas normalizē epitēlija šūnu funkcionalitāti. Vielai piemīt dermatotropas īpašības, noņem epidermas atmirušās šūnas, saglabā mitrumu, paātrina kolagēna sintēzi, savelk ādu.
  2. Vitamīnu komplekss (PP, B, A, E, K, C) . Vielas veicina uzturu, paātrina vielmaiņas procesus, atjauno tauku dziedzeru darbību, palēnina melanīna ražošanu. Vitamīniem piemīt antioksidanta īpašības, tie palīdz veidot jaunas saistaudu struktūras un stiprina zemādas audus.
  3. Kolagēna peptīdu proteīni ir atbildīgi par saišu, muskuļu un sejas ādas sasprindzinājumu, tiem piemīt liftinga efekts, izlīdzina grumbas, likvidē vecuma plankumus un rētas.
Adapalex

Viedokļi par Adapalex kompleksu

“Es jau ilgu laiku ar mainīgiem panākumiem eksperimentēju ar dažādiem pretnovecošanās līdzekļiem. Es arī dzirdēju par adapalēna brīnumainajām īpašībām, bet baidījos no tā blakusparādībām, tāpēc neuzdrošinājos to izmēģināt uz sevi. Bet kaut kā pamanīju, ka kolēģis no darba, nedaudz vecāks par mani, mūsu acu priekšā burtiski katru dienu kļūst jaunāks.

Sāku viņai uzdot jautājumus un viņa man pastāstīja par Adapalex kompleksu . Acīmredzot tas ir novatorisks veco adapalēna krēmu aizstājējs ar apšaubāmu efektivitāti un daudzām blakusparādībām. Pabeidzot pirmo kursu nedēļu, es biju vienkārši pārsteigts. Sejas ovāls tika pievilkts, krunciņas uz pieres un ap acīm tika izlīdzinātas. Sejas krāsa atsvaidzināja un pazuda ēnas zem acīm. Pasūtīju vēl 2 iepakojumus un vēlos tikt vaļā no nasolabiālajām krokām. )

>>>>>-50% ADAPLEX<<<<<<

Komentēt