Keto Simple – kako djeluje? Negativne recenzije, forum, ljekarna, cijena

Keto Simple je savršena kombinacija, uz ketogenu dijetu koja omogućuje brzo mršavljenje, što vam omogućuje da jednom zauvijek kažete o nepotrebnim kilogramima. Ako ste isprobali toliko mjera za mršavljenje, moji se kilogrami uvijek vraćaju. Vrijeme je da prestanete s recenziranjem ovog fantastičnog otkrića koje vam po vrlo pristupačnoj cijeni u odnosu na proizvode koje kupujete u ljekarni omogućuje učinkovito mršavljenje kombinirajući prehranu s visokim sadržajem masti i umjerenim ugljikohidratima.

Moći ćete pretvoriti masnoću u energiju, ubrzati metabolizam i dalje jesti što god želite, npr. mliječne proizvode, jaja, zagriženu ribu s dovoljno ugljikohidrata, možete povratiti energiju tijekom dana za rad i učenje, pobrinite se da su vaši unutarnji organi ispravno funkcioniranje i zbogom s negativnim učincima neuravnotežene prehrane. Zahvaljujući ovim šumećim tabletama imat ćete sve elemente u tragovima koji su vam potrebni da konačno imate važnog saveznika za sagorijevanje masti. Naručite sada jer je ponuda vremenski ograničena.

ketoza
https://www.boldsky.com/health/wellness/what-is-ketosis-how-does-it-work-benefits-symptoms-and-what-to-eat-133611.html

Ketogena dijeta

Ketogena dijeta s niskim udjelom ugljikohidrata i visokim udjelom masti promovira se online i u medijima kao alat za mršavljenje i naizgled sveobuhvatno čarobno iscjeljenje. Međutim,  prvi put je razvijen 1920-ih  za djecu s epilepsijom.

Slavnih obožavatelja i influencera ne nedostaje. Zvijezda Jersey Shorea, Vinny Guadagnino (ili kako on sebe naziva “Keto Guido” na Instagramu), Kourtney Kardashian i Halle Berry zagovaraju keto dijetu. Ali čak i oni koji utječu na zdravlje i dobrobit možda nisu vješti nutricionisti ili nutricionisti. “Savjeti o prehrani su vrlo neregulirani, posebno na internetu”, kaže nutricionistica Sophie Medlin.

Trenutno #keto ima oko  14 milijuna  Instagram oznaka.

Kada slijedite keto dijetu, pokušavate biti u stanju “ketoze”. Pitamo stručnjake što je ketoza, isplati li se truda i je li sigurna.

Što jedete na keto dijeti?

Vaše tijelo koristi izvor energije koji je najlakše dostupan. Obično je to glukoza (šećer) napravljena od ugljikohidrata. Ako drastično smanjite unos ugljikohidrata i zamijenite ih masnoćom, vaše će tijelo na kraju biti prisiljeno koristiti masnoće iz vaše hrane ili zaliha kao energiju. Taj se proces naziva “ketoza”. “Ovo je u biti prepakirana i preimenovana Atkinsova dijeta”, kaže Medlin.

“Većina ljudi koji svoju prehranu nazivaju” keto “jednostavno jedu dijetu s niskim ili vrlo niskim udjelom ugljikohidrata, nastavlja ona. Dodaje da stupanj do kojeg je potrebno ograničenje ugljikohidrata biti u ketozi “razlikuje od osobe do osobe”. U kliničkom ili terapijskom okruženju, kao što je u djece s epilepsijom, dijeta se razvija posebno za pojedinca i pruža se podrška i nadzor.

Sastojci s niskim udjelom ugljikohidrata i visokim udjelom masti uključuju avokado, meso, ribu, jaja, sir, vrhnje, ulje, maslac, orašaste plodove i sjemenke. Ali ne moraju svi sastojci biti bogati masnoćama – često uključuje, na primjer, lisnato zelje i bobičasto voće. Izbjegavate ili barem strogo ograničavate pšenicu i druge žitarice, krumpir, kukuruz, mahunarke, grah, mlijeko, većinu voća i šećer.

Kako biste izazvali ketozu, možete konzumirati najviše 20-50 g ugljikohidrata dnevno za osobu s 2000 kalorija dnevno, prema  članku iz 2019  . o ketogenoj dijeti. Da to stavimo u perspektivu, banana sadrži oko 20 g, a obična peciva 44 g. Proteini se također obično drže u umjerenim količinama jer mogu stimulirati proizvodnju glukoze i zaustaviti ketozu.

Keto dijeta ima nekoliko pravila za konzumaciju visokomasne hrane, a “prljavi keto” može se sastojati od slanine i prženih kobasica na maslacu jer tehnički zadovoljava kriterije. Medlin kaže da  bi se smjernice zdrave prehrane  uvijek trebale grubo primjenjivati, čak i ako ograničavate ugljikohidrate i bilo koju dijetu koju slijedite.

ketoslim

Keto Simple saveznik je ketogene dijete

Princip ketogene dijete  je dovođenje tijela u stanje ketoze eliminacijom ili drastičnim smanjenjem ugljikohidrata i ugljikohidrata iz dnevne prehrane. U osnovi, vaš metabolizam prelazi s korištenja glukoze kao izvora energije na korištenje masti, kako u hrani tako iu zalihama masti. Stoga vam pravilno vođena ketogena dijeta omogućuje smanjenje do 1 kg masti tjedno.

Terapijski cilj  Keto Simple tableta  je omogućiti vašem tijelu da brže uđe u stanje ketoze i lakše prebroditi ovo razdoblje akomodacije, koje se naziva razdobljem gladovanja ugljikohidratima. Dodatak ublažava simptome povlačenja ketona: apatiju, migrenu, nedostatak energije, demineralizaciju organizma.

Osim toga, zahvaljujući posebnim svojstvima bioaktivnih tvari u sastavu tableta, poboljšava se proces sagorijevanja masti i pretvaranja u energiju za tijelo. Primjena tableta dovodi do koncentriranog stimulirajućeg učinka metabolizma, koji će se održavati na visokoj razini čak i kada se tijelo fizički odmara.

Keto dijeta podrazumijeva unos manje od 30-50 g ugljikohidrata i ugljikohidrata dnevno kako bi se tijelo spriječilo da se oporavi od ketoze.

Keto Simple letak – aktivni sastojci

Keto Simple formula temelji se na 100% prirodnom sastavu. na bazi bioaktivnih tvari koje zahvaljujući svojim svojstvima daju koncentrirani terapeutski učinak. Daljnje važne pojedinosti o sastavu Keto Simple tableta  također se mogu pronaći na web stranici proizvođača.

Predstavljamo glavne aktivne sastojke ovog dodatka prehrani na popisu u nastavku:

  • Magnezij 13mg – smiruje glavobolju, nervozu i razdražljivost koji se osjećaju u razdoblju prilagodbe na ketozu
  • Kalij 9mg – ublažava simptome apatije i umora, normalizira krvni tlak
  • Vitamin B6 i B3 17mg – snižava kolesterol u krvi i utječe na metabolizam soli u vodi
  • L-Glutamin  59mg – pomaže u ublažavanju negativnih učinaka indukcije organizma kod ketoze, migrene, kroničnog umora itd.
  • Aminobutirna kiselina 125mg – Pomaže vam bolje spavati, odmoriti se i bolje se koncentrirati
keto slim

Kako koristiti dodatak

Prema uputama u Keto Simple uputstvu, uzimate jednu tabletu svaki dan tijekom 30 dana. Keto Simple su šumeće tablete koje se otapaju u čaši vode, a dobiveni napitak ugodnog je okusa te ga tijelo vrlo lako konzumira i probavlja.

Preporučljivo je konzumirati suplement ujutro uz doručak.

Uvođenje dodatka u vašu svakodnevnu prehranu omogućuje vam brzo dovođenje tijela u stanje ketoze i održavanje u puno jednostavnijem stanju, zahvaljujući čemu procesi sagorijevanja masti ostaju na visokoj razini dugo vremena, što među drugi, naravno do puno boljih krajnjih rezultata.

Kliničke studije o dodatku potvrđuju da Keto Simple tablete  ne sadrže tvari koje mogu uzrokovati hormonalne poremećaje.

Koliko košta Keto Simple i gdje kupiti?

Kada je riječ o cijeni Keto Simple tableta , vrijedi se vratiti na našu početnu preporuku za kupnju ovog proizvoda online izravno sa službene web stranice proizvođača. Kao što sam spomenuo na početku ovog članka, možete imati koristi od povećane terapijske učinkovitosti ovog tretmana ako ga naručite izravno s web stranice proizvođača. Prema našim informacijama imate  50% popusta na proizvođačku cijenu dodatka , ako se narudžba izvrši ovdje.

keto slim

Što korisnici kažu o rezultatima dobivenim s Keto Simple – mišljenja foruma, recenzije

Za najjasnije mišljenje o očekivanim rezultatima, preporučujem da brzo pročitate recenzije proizvođača , kao i fotografije prije i nakon korištenja tableta. Iako su obećanja proizvođača o rezultatima koje nudi Keto Simple iznimno ohrabrujuća, čini se da su potvrđena iskustvima korisnika i kliničkim testovima provedenim na proizvodu.

U našem radu na dokumentaciji za objavu ovog članka nastojali smo, koliko je to moguće, oduzeti podatke koje je proizvođač naveo na službenim stranicama i osloniti se na, recimo, neovisne izvore informacija, poput objavljenih članaka na web stranicama nekih nutricionista i nutricionista ketogene dijete ili u brojnim raspravama na forumima među korisnicima ovog dodatka, koji  su uočili razlike između korištenja keto dijete bez pomoći ovog dodatka i upotrebe Keto Simple tableta kao dobro .

Stoga smo pokušali doći do zaključka koji u potpunosti odražava stvarnost učinkovitosti ovog proizvoda.

Konačno, čvrsto vjerujemo da će vam Keto Simple šumeće tablete pomoći da postignete najbolje rezultate vaše ketogene dijete , sve dok se principi ove dijete striktno pridržavaju i ne obmanjuju.

Komentiraj